Innmeldingsskjema

Medlemsavgiften er kr. 400,- per år, kr 100,- for studenter.

Forening for klassisk gitar i Norge er en ideell, landsdekkende organisasjon og skal:

• Fremme interessen for klassisk gitar i Norge
  • Skape et nasjonalt nettverk for klassiske gitarister og gitarpedagoger.
  • Stimulere til samarbeid, konsertvirksomhet, informasjonsutveksling, meningsutveksling nasjonalt og internasjonalt
  • Innkalle til årsmøte, fortrinnsvis i forbindelse med gitarkonferansen ved NMH
  • Informere om konserter, aktiviteter, gitarlærere o.l. (Facebook/hjemmeside)

Hvorfor bli medlem?

• FFKGN har inngått avtale med noen konsertarrangører om å gi reduksjon i billettprisen til medlemmer som går på konserten. Motytelsen er annonsering av konserten på foreningens nettside og facebookside (sponset). Det er bl.a. inngått samarbeid med Guitar Nordic og Norsk gitarfestival.
  • FFKGN har kjøpt inn bager med foreningens logo på som bl.a. gis til nye medlemmer så langt lageret rekker.
  • Medlemmer kan får promotert egne arrangementer/konserter på foreningens Facebookside/webside/kalender.

Medlemsfordeler:
Styret jobber med å få på plass medlemsfordeler for sine medlemmer. Disse publiseres fortløpende.

Skal denne foreningen kunne oppfylle sine intensjoner krever det:

• Mange medlemmer
  • Stort engasjement