Våre prosjekter 2021-2022

Kjære medlemmer og klassiske gitarentusiaster! 

Den 12. juni 2020 holdt FFKGN sitt første digitale årsmøte. Også årsmøtet 11. april 2021 var digitalt. Under det siste møtet presenterte vi handlingsplanen for 2021-2022 . Det sier seg selv at pandemien har satt en stopper for mye, men vi planlegger videre med tanke på lette/opphevelse av restriksjonene.

Vi har jobbet med jevn tilstedeværelse på sosiale medier (Facebook) der gitarrelaterte hendelser (konserter, nyheter og artikler) blir synliggjort. Vi vil fortsette dette arbeidet i inneværende sesong. 

Februar 2020 arrangerte studenter, amatører og profesjonellei Den klassiske gitarens dag (DKGD) på 14 forskjellige steder rundt om i landet. 

Vi spanderte et handlenett eller penal med FFKGN-logo til alle som deltok, og vi vil fortsette med å gi en liten oppmerksomhet til alle som deltar på kommende arrangementer 

Et annet av våre tiltak for å øke interessen for klassisk gitarar var å sponse en konsertserie til vinneren av konkurransen i Guitar Nordic. Vi hadde 4 meget vellykkede arrangementer på øst- og vestlandet med vinneren Rami Blpmqvist. Vi har planlagt å fortsette med lignende tiltak med  finalistene fra årets UMM som dermed kan være gjesteartister ved DKGD-arrangementer rundt om i landet. Foreningen vil gå inn med økonomisk støtte til arrangører som ønsker dette. Send oss ​​en epost hvis kulturskolen/laget ditt ønsker å være vert for en finalist fra UMM! 

Videre er tanken å utvikle denne modellen til å sponse skoler, klubber og foreninger som ønsker å arrangere konserter der den klassiske gitaren står i fokus.

Det sier seg selv at ingen av våre aktiviteter og tiltak er mulig uten støtte fra våre medlemmer. Norge har stor aktivitet når det gjelder klassisk gitar, og det er vårt mål å gjøre dette mer synlig. Denne nasjonale plattformen er helt avhengig av at gitarister, gitarlærere, studenter, foreldre og entusiastiske amatører støtter oss ved å bli medlem, informere andre og gjøre en dugnadsinnsats.

Med vennlig hilsen 

Styret i FFKGN